Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

rene1879

11. 5. 2010 5:50
My, co čteme noviny, víme, že to je jinak....

http://hn.ihned.cz/c1-43034960-plany-ods-a-cssd-dve-cesty-stejny-vysledek

V kostce se tam píše, že ODS a ČSSD zadluží stát stejně. Je tam vyčíslen dopad volebních slibů na rozpočet ČR. Tím padá jediný důvod, proč vás volit. Ne že bych si to nemyslel i předtím, ale přece jen jsem si říkal, "co když mají trochu pravdu".... Takže před volbami honem něco jiného....

A jedna perla: Radnice velkých měst, ovládané ODS, utratí ročně 400 milionů za radniční časopisy zasílané zdarma (které většinou končí v koši, nikdo to nečte) Je to4x víc než vámi proklínané "pastelkovné"..;-D

0 0
možnosti

kaktusak

8. 5. 2010 1:05
Řecko přivedla ke krachu pravicová vláda

My jsme naštěstí podobně neschopnou vládu ODS včas svrhli. Díky tomu byla Česká republika zachráněna před osudem Řecka.

Za smrt lidí v Aténách jsou zodpovědní anarchisté, tedy ti, kdo podobně jako ODS hlásají minimalizaci státu a "větší svobodu". Tady je vidět, k čemu to vede.

0 0
možnosti

Standa Dolinek

7. 5. 2010 18:24
!

Já nechci do Řecka s Langerem a Nečasem!

0 0
možnosti

Kvintana

7. 5. 2010 16:21
Vesnicko ma strediskova

Otik: "Ja nechci po znich s Turkem ..."

0 0
možnosti

Dennys

7. 5. 2010 13:40
Uz tu vse padlo

a pisatel "alex hart" to vyjadril presne. Nevite, ktera "pravice" kdysi u nas, stejne jako ta recka "pravice", kamuflovala dluhy do Konsolidacni, Inkasni, Financni,.. a podobnych agentur a vylepsovala tim bilanci ???? A kdo tu v zajmu "klidu na transformaci a privatizaci" zavedl dak velkoryse davky kazdemu, ze to musel seskrtat i Skromach ???  Tak s touto ceskou "pravici" reckeho typu se muzete vypravit (kdyz uz nechcete do slunneho Recka) treba na Island ci do Pobalti.:-)

0 0
možnosti

alex hart

7. 5. 2010 12:28
Prašť jako uhoď!!!

Píšete, že nechcete do Řecka s Paroubkem. To já samozřejmě taky ne. Ale zapomínáte už dodat, že všechny polistopadové vlády u nás prošustrovávaly a prošustrovávají státní peníze ve velkém. A i ti z nich, kdo tvrdí, že neudělali státní dluh, tak vlastně lžou. V té době běžela privatizace, jejíž výnosy byly beze zbytku prožrány. Přitom měly jít na důchodovou reformu. Takže ono je úplně jedno, zda je to Klaus, Zeman, Standa, Paroubek, Topolánek nebo Fischer !!! Všichni tu situaci stále jen zhoršují. A dluhy stále rostou. Přitom nejde jen o to snížit deficit rozpočtu, ale mít přebytek na platbu dluhů.

.

A nejde jen o oficiálně přiznaný státní dluh. Jde také o dluhy obcí a dalších institucí. A jde o rozkradený státní majetek, jde o nesmyslné předražování veřejných zakázek, korupci úředníků, a rozežranost nemalé části českých občanů. Tohle všechno je příčinou, proč se Řecku blížíme více, než jsme vůbec ochotni si přiznat. Takže to, zda to bude Nečs či Paroubek, není až tolik rozhodující !

0 0
možnosti

Stará kára

7. 5. 2010 16:09
Re: Prašť jako uhoď!!!

Opravdu to není rozhodující?  Není zajímavé, jestli se bude rozdávat, nebo šetřit? Takže nás "v Řecku" už vidíte?

PS: Dluhy obcí a krajů jsou oficiálně přiznávány. A jsou součástí celkového zadlužení.

0 0
možnosti

vodní želva

7. 5. 2010 12:25
Na jednu stranu souhlas,

zejména s tím, že Paroubek je schopen slíbit takřka cokoliv, ale zase na druhou stranu 14., 15. a já nevím kolikáté platy a důchody nebo odchod do důchodu v 53 letech, to Paroubka ještě nenapadlo a asi ani nenapadne. Jak je prezentován systěm v Řecku, tak proti tomu je Paroubek pravičák. 

0 0
možnosti

levicak

7. 5. 2010 12:21
bože na nebi

Paroubek dá miliardu maminám na mateřský a táhne nás do pekla.Zatímco ročně jde na dálnice 100 miliard a dle amnesti internacional a VV jde ročně na úplatky 50 miliard.Lidi kteří zničí majetek za 5 000 Kč se dopouští trestného činu a policie ze zákona musí zasáhnout. A o kolik prohloubil dluh Topolánek rovnou daní a stropem na odvody.bože na nebi.

0 0
možnosti

levicak

7. 5. 2010 12:25
Re: bože na nebi

beru zpět. Pán je z ODS tudíž tyto hlouposti řikat musí. Omlouvám se.;-(

0 0
možnosti

hopajda

7. 5. 2010 11:58

jj Czech Teck je smutný, každopádně jim tatínek nabacal a najednou to jde a dokažou si dokonce po sobě i uklidit. Si pamatuji jak teta po technopárty měla v kohoutku (chcan...) protože to banda fetáčků chodila na wc na louku.

0 0
možnosti

levicak

7. 5. 2010 12:27
Re: :ú

No vono ani nejde o to co tam dělali ale když přijede polici a řekne " ty odejít" tak by měl člověk uposlechnout.Pravda prát se může taky ale pak si ponese následky.Tragédie ale je že těch co se rvali s policí se naše politická reprezentace (ODS) zastává.;-(

0 0
možnosti

kupředu levá

7. 5. 2010 11:40
A co delala ty poslední tři roky pravicová vláda

co je u moci v Řecku?!!

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS