Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

13. 3. 2010 0:06
Jestli něco ohrožuje demokracii,

tak jsou to metody ODS, kdy je politický protivník označován div ne za zhmotnění všeho zla, je vyvolávána masová nenávist, organizují se násilné akce, fabrikují se Kubiceho zprávy...

0 0
možnosti
JČS

Jyrkovo černé svědomí

12. 3. 2010 19:34
Karma! Naprosto přesné.

Jen bych dodal, že se obávám, že díky kopacím míčům od Paroubka se možná Martina Sáblíková stane nejrychlejší krasobruslařkou planety, pokud se jí podaří správně pokládat podle jeho rad kameny.

Pak nám spadne brada.

0 0
možnosti
FAT

frantiska aus Tropau

12. 3. 2010 17:05
Ale paně Drobile

dejte pozor ať vám nepraskne žluč a nedostanete žaludeční vředy. Nechte to prosím na voličích.

0 0
možnosti
LM

Aaron71

12. 3. 2010 15:50
Oprava úvodní věty

Snad nikdo z porevolučních politiků nepředstavoval tak obrovské ohrožení našich obchodních zájmů tak jako je dnes pro nás v dozorčí radě Lesů ČR představuje Jiří Paroubek.

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

12. 3. 2010 15:38
Horší než Klaus?

Nevěřím, že může být Paroubek či někdo jiný horší než Klaus. Může být, dejme tomu, stejně špatný, ale ne horší.

0 0
možnosti
G

gekon78

12. 3. 2010 15:46
Re: Horší než Klaus?

Klaus nasadil latku nekvality tak vysoko, ze Paroubek by musel vyvadet hotove psi kusy, aby to prekonal. Klaus si funkci de facto usurpoval jako trafiku pro sve hypertrofovane malomocne ego. Za nase penize si leta po svete (rozpocet hradu na rok je pul miliardy), prezentuje tam sve knihy, hlasa sve nazory bez ohledu na diplomaticke zajmy republiky, vytvari vlastni zahranicni politiku. To ani nemluvim o jeho psychicke nemoci v podobe narcismu. Paroubek je sice hrozny, ale na Klause nema a jeho volbu ODS nikdy neodpustim a za trest jim preju Paroubka na hrad. Zlaty Svejnar.

0 0
možnosti
V

varsolim

12. 3. 2010 14:22
Posledni moznost

Jsem jist,ze musi byt prezidentem a nejlepe at  zustane i premierem a prosadi i narodni frontu a stane se predsedou.Jiste se mu podari dovest Cesko k bankrotu a k zdrazovani energie,potravin a vstupenek na hokej a krasobrusleni.Duchody a socialni davky valorizuje a bude je vyplacet ze sveho osobniho uctu.Ale pouze Ratovi a Tvrdikovi,nebot ti jedini mu zustanou verni.Ale to cela levice potrebuje,aby uz pochopila,jakeho skudce drzi na vrcholu.Vubec by mela soc.dem. dostat vice jak padesat procent,nejlepe ovsem 99.9% ,aby uz ten prusvih,ke kteremu jeji politika smeruje,nemohli svadet na ty,s kterymi by museli byt v koalici.Asi by to odskakali lidovci.VOLIM PAROUBKA!!!

0 0
možnosti
IP

I. Perek

12. 3. 2010 14:06
ODS je k pláči, tak se Drobil rozhodl aspoň bavit.

Drobile , předseda vlády přirovnal 9.3. 2010, cca v 16:40 v Poslanecké sněmovně  vystoupení tvého stranického souputníka Nečase k vystupování, které s objevovalo v roce 1939 v tiskovinách Stuermer nebo Voelkischer Beobachter. ( doporučuji zhlédnout) .

Drobile, zatím toto vystupování kolegy Nečase nikdo z tvých stranických kolegů nekomentoval.

Drobile, ty jako nová naděje strany, bys nám měl mediální výstupy tvého stranického kolegy Nečase zkomentovat

Od tebe, Drobile, by to mohlo být obzvláště zábavné.

0 0
možnosti
F

faceman

12. 3. 2010 14:18
Re: ODS je k pláči, tak se Drobil rozhodl aspoň bavit.

Zatím nás tady baví nějaký Perek -placený diskutér. A vy si tykáte s panem Drobilem? Takové chování mají skutečně jen hospodští povaleči IV cenové skupiny.

0 0
možnosti
JN

5alfa

12. 3. 2010 13:21
Asi tak...

Já bych byl alespoň pro elementární symetriii...

Pokud se člověk, který zanechal  (v místnosti plné novinářů) na stole bez dozoru tajnou Kubiceho zprávu a odešel na toaletu, mohl stát v našem státě ministr vnitra (Rv), tak i Paroubek může být předsedou vlády a nebo prezidentem (RvRv).

A navíc jako prezident bude moci škodit rozhodně méně, než jako premiér.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

12. 3. 2010 13:12
nejraději mám politiky,kteří v sobě

objeví touhu psát blog.

A hlavně píší zásadně o konkurenci,nic o sobě a své straně.Vědí kdo je špatný,kdo je hrozba pro demokracii,vědí co ten z jiné strany řekl,udělal,připomenou jeho známé...do detailu znají program konkurence...

jen nikdy nenapíší něco o své straně,jejich průserech,aférách..... nikdy.

Základem je jen kydat špínu na konkurenci v domnění,že na jejich vlastní bordel si nikdo nevzpomene.

0 0
možnosti

vodní želva

12. 3. 2010 12:17
Jako určitý druh mobilizace to beru.

Lidé by na toto téma mohli slyšet. Ale když se na to podívám pragmaticky, tak mi vyjde, že by bylo lepší, kdyby byl paroubek prezident, než předseda vlády. Pravomoce prezidenta jsou přeci jenom dost osekané, takže z postu premiéra může škodit této zemi daleko více. Asi se shodneme, že nejlepší by bylo, kdyby Paroubek neměl funkci žádnou, jenže takový scénář se asi nepovede a ODS si za to svým chováním může z velké části sama.   

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3764x
Pavel Drobil se narodil 18.10.1971. V roce 1995 ukončil studium na Masarykově Univerzitě v Brně, na fakultě právní. V roce 1998 po složení advokátní zkoušky se věnoval advokacii se zaměřením na obchodní právo. V roce 2000 Pavel Drobil vstoupil do ODS. O dva roky později se stal členem zastupitelstva města Bohumín. Od roku 2004 až do roku 2008 byl členem zastupitelstva Moravskoslezského kraje, kde pracoval jako náměstek hejtmana kraje.V současnosti je volebním lídrem ODS v Moravskoslezském kraji pro parlamentní volby

Seznam rubrik