Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

MipeX

3. 10. 2009 2:46
Neskutečný blábol

Právě ODS spolu se svými partnery zavedli zničující zákony pro malé podnikatele a tj. pro střední třídu. Netuším kdo z těch poloidiotů někdy podnikal, zřejmě nikdo. Tato strana je nedůvěryhodná a můj hlas nedostane.

0 0
možnosti

Matyas Sandorf

2. 10. 2009 13:03
ODS volí jen

zloději, podvodníci. tuneláři, osoby momentálně zaostalé (či dětsky naivní) anebo patologičtí ekonomičtí masochisté. Zařadit se musí každý sám.

0 0
možnosti

varix

2. 10. 2009 13:18
Re: ODS volí jen

Mluvíte-li o těch tunelářích, tak bych Vám připoměl jednu pikantnost: Jedinný člen vlády, který byl odsouzen za tunelování, byl sociální demokrat ministr financí Ivo Svoboda.

Chcete jmenovat další sociálně demokratické šibaly? Je jich docela dost!

Takže rozdíl mezi ODS a ČSSD? Jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet!

0 0
možnosti

Tonda Brno

2. 10. 2009 13:03
Socani zapomněli

proč došlo ke krizi. Tak ještě jednou, bylo to proto, že se už hodně dlouho žilo na dluh. Všichni si půjčovali na kde co a najednou nemohli splácet své půjčky. Jejich nemovitosti najednou byly neprodejné a to i hluboko pod cenou, kterou za ni jejich "majitelé" zaplatili. Tím pádem přišli o prachy i banky a už se to všechno vezlo pěkně z kopečka.

 A co nám tu dělají socialisti? Stále jen vytvářejí další a další dluhy. Ekonomika zázračně rostla a oni zatínali sekeru stále hlouběji. Příkladem je Maďarsko, kde už ji zatli tak hluboko, že se už nenajde nikdo, kdo by jim ještě půjčil, protože nevěří, že mu půjčku budou schopni splatit. Takže si opět nechte od socialistů naslibovat 13. důchody, zvyšování a prodlužování dávek v nezaměstnanosti a další možné i nemožné dávky. Při bankrotu podnikatelé a živnostníci sice také přijdou o mnoho, ale většinou jim nepůjde o kejhák, jako sockám.

0 0
možnosti

nezavisly_pisatel

2. 10. 2009 13:42
Re: Socani zapomněli

O kejhák nejde jen sockám, ale taky podnikatelům. Jde to všechno ruku v ruce s nezodpovědností bank, když půjčovaly kde komu...

Když na něco nemám, tak si to nekoupím. Rozhodně si nebudu půjčovat na svatbu, na dovolenou, na dárky k Vánocům, jak to někteří dělali!

0 0
možnosti

Martin Jirousek

2. 10. 2009 12:49
Víte

Vy snad tomu, co jste napsal i sám věříte. Ale nic není ztraceno, snad s přibývajícími léty svůj současný názor opravíte. Šanci máte. :-)

0 0
možnosti

Tonda Brno

2. 10. 2009 13:05
Re: Víte

A ty snad těm svým socanům věříš?

0 0
možnosti

barbarrosa

2. 10. 2009 12:44
Doufám

že socialistický flám skončil hlavně pro lotry z ODS,kteří si pletli státní kasu se svým účtem.

A že socialisti shodili vládu .Ta vláda vůbec neměla vzniknout.A za její zánik může v první řadě Topolánek,Langer,Julínek,Kalousek,Vondra a ostatní lumpové.

0 0
možnosti

Tonda Brno

2. 10. 2009 13:08
Re: Doufám

A že Jirka si teda sestavil svou vládu, kduž se mu podařilo vládu ODS shodit.

Já zapomněl, že on umí jenom bořit a ničit a zodpovědnost za vládnutí zase nechal na úřednické vládě.

0 0
možnosti

Pavlev

2. 10. 2009 12:44
Střední třída

Řeči o podpoře střední třídy ze strany ODS jsou směšné. Ve skutečnosti je to právě hlavně ODS, která dělá politiku namířenou proti středním třídám.

0 0
možnosti

oslik

2. 10. 2009 13:18
Re: Střední třída

Blbý je, že střední třídu odírají všichni, jen se teď nemůžu spolehlivě rozhodnout, kdo víc.

0 0
možnosti

Pavlev

2. 10. 2009 12:41
Trocha faktů z nedávné historie

Vidím, že je neustále znovu a znovu nutné připomínat, že krach státních financí započal v 90. letech za vlády ODS. Velká privatizace + sanace bank = jeden velký tunel pod záštitou ODS (+ODA+lidovci). Z šoku, který tehdy státní finance utrpěly, se ČR dosud nevzpamatovala.

Dále - nevyrovnaný rozpočet je tady také kvůli propadu příjmů, který má na svědomí "daňová reforma" v podání ODS a Topolánkovy vlády.

0 0
možnosti

Petr Johan

2. 10. 2009 12:32
pane Drobile,

Je to velké přání těch které popisujete, pracujících, kteří poctivě platí daně, atd.

ČSSD dokazuje, že má na všechny své zbraně.

Já osobně nevěřím ani těm pitomým plkům o jachtách, ani těm dementním kolážím na Berlusconiho zahrádce, ale mnoho lidí si tímto nechá vymývat  mozky, byť s příspěvkem 30 Kč od kraje, dalším zvyšováním socdávek nebo třináctýma důchodama.

Bohužel je jich víc a víc. Nezbyde-li po volbách jinak, odejděte zpět do opozice, ať to ty vymyté mozky vidí a slyší, jak jim ten mesiáš plní to, co jim nasliboval.

On potom bude zase z hysterie obviňovat nespokojené občany a samozřejmě za to budou moct ti imperialističtí vykořisťovatelé, ale aspoň to bude vidět, jak jim to jde.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS