Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Kupa exkrementů, psychiatrická diagnóza, ale co dál pane hejtmane?

V sobotu vyšel rozhovor s novým hejtmanem našeho kraje po dvou měsících jeho úřadování. Kdo čekal nějaké oznámení, co chce koalice komunistů a socialistů v kraji dělat, byl zklamán. Pouze jsme se dozvěděli, že pan Palas našel na krajském úřadu „spoustu sraček“ a že jeden komunista je „idiot“.

Pokud tou spoustou exkrementů, které na kraji pan Palas našel, myslí přebytek hospodaření kraje za vlády ODS ve výši cca 500 mil. Kč a dostatek prostředků na účtech kraje, připravené projekty pro čerpání prostředků z fondů EU (včetně funkčního systému jejich administrace), výborné vztahy s investory v kraji a kvalitně fungující krajské školství a zdravotnictví, tak jsem zvědav, jakou hromádku a čeho předá on svým nástupcům … Pokud se páně Palasova vyjádření na adresu (některých) komunistů týče, potom musím říci, pane hejtmane, že plně platí: čiň čertu dobře, peklem se ti odmění. Nejsou totiž žádní hodní komunisté, kteří uznávají, že v této zemi zavedli zločinný režim a jimž se komunistické koncentráky nelíbí (a líbí seriál Zdivočelá země) a zlí komunisté, kteří se těší až nás všechny okolo pošlou do těch svých gulagů (a nenávidí seriál Zdivočelá země). Jsou pouze komunisté se svou pomatenou ideologií. A běda, když se jim postavíš. Podáš jim ruku (vstup do krajských vlád) a už by určovali, kdo smí přijít diskutovat se žáky o historii naší země ve 20. století …

 

Je smutné poslouchat významné sociální demokraty, jak s vážnou tváří při obhajobě svých koalic s komunisty říkají, že dvacet let po revoluci už lidi nezajímá, co se v Česku dělo  před rokem 1989. I kdyby to byla pravda, je povinností všech politiků demokratických stran, právě na to, co komunisté vyvedli této zemi a jejím občanům, stále a dokola poukazovat. Ten „idiot“ o němž pane Palasi hovoříte, totiž není v řadách komunistů ojedinělý zjev. Přečtěte si jejich web a Haló noviny. Tolik koncentrované nenávisti ke stávajícímu režimu jen tak někde nenajdete.

 

Přeji členům rady kraje za ČSSD, kteří ještě chtějí v politice něco dokázat, aby, až jednou budou vyplňovat ve svém životopisu kolonku s obdobím 2008 až 2012, nemuseli o své osobní účasti v radě kraje s komunisty zahanbeně mlčet.

Autor: Pavel Drobil | pondělí 9.2.2009 18:18 | karma článku: 35,87 | přečteno: 2008x
  • Další články autora

Pavel Drobil

Petra Sexymozkovičovna se dočkala!

Ostravské studio České televize dnes zažívá manévry. Hostem pořadu Před půlnocí bude Petra Sexymozkovičovna, manželka předního českého budovatele socialismu. Svou účast si doslova vydupala. Původním nápadem České televize totiž bylo uspořádat debatu mezi manželkami volebních lídrů. Po této nabídce Petra Sexymozkovičovna skočila jako domácí drůbež po flusu. Některé manželky lídrů však její nadšení pro exhibování nesdílejí. Česká televize zkoušela formát pozměnit a oslovila manželky dalších politiků, mimo jinými i mou drahou polovičku. Odmítla.

25.5.2010 v 7:53 | Karma: 39,09 | Přečteno: 3265x | Diskuse| Politika

Pavel Drobil

Nechci s Jiřím Paroubkem do Řecka

Včera jsme mohli vidět kam, až může vést rozmařilost a život nad poměry. Řecko, které právě prožívá realitu státního bankrotu, musí začít šetřit. Jinak mu nikdo už peníze nepůjčí a řecký stát se zhroutí. Za drakonické opatření je vydáváno rušení 14., 15., 16. a bůhvíjakých platů, finančních prémií, bonusů a příspěvků, či zvýšení hranice pro odchod do důchodu na 63 let. Podotýkám, že doteď odcházeli Řekové do důchodu už i v 53 letech. Nejedná se tedy o žádná drakonická opatření, ale spíš o návrat k normálu.

7.5.2010 v 11:32 | Karma: 38,98 | Přečteno: 2397x | Diskuse| Politika

Pavel Drobil

FBI zasáhne v Lidovém domě!

Do Lidového domu přijde FBI. Konečně! Právě Američané prokázali, že v cause gripen se u nás za vlády ČSSD uplácelo v miliardách. Teď navštíví přímo místo činu.

8.4.2010 v 11:41 | Karma: 30,58 | Přečteno: 1732x | Diskuse| Politika

Pavel Drobil

Česko podle Jiřího Paroubka

Květnové sněmovní volby hrozí vrátit vládu v naší zemi zpět do všeobjímajících náručí levice. Spolupráce socialistů s komunisty je jistota. Jiří Paroubek už během své krátké vlády v letech 2005 až 2006 vydal dost příkladů, jak si představuje, že by to u nás mělo vypadat. A představa to fakt není hezká. Zkusme si na chvíli představit Českou republiku v roce 2014, tedy na konci řádného funkčního období Poslanecké sněmovny zvolené v letošních volbách. Předpokládejme, že v těchto volbách Jiří Paroubek zvítězil a zároveň, že v předvolební kampani nelhal a své sliby myslel vážně. (Vím, dosti neodůvodněný předpoklad, ale zkusme to.) Co následuje?

30.3.2010 v 13:25 | Karma: 40,08 | Přečteno: 2718x | Diskuse| Politika

Pavel Drobil

Pecinův agent provokatér uspěl - v Lidovém domě

Nová hvězda Lidového domu Martin Pecina (ministr vnitra za ČSSD) ve svém „protikorupčním“ balíčku prosazuje zřízení agenta provokatéra. Každému, komu tato funkce připadá již za hranou, nasazoval v posledních dnech psí hlavu a označoval jej za podporovatele korupce.

22.3.2010 v 13:23 | Karma: 33,38 | Přečteno: 1842x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

„Smrt režimu.“ Za nápis si má nezletilá ruská studentka odpykat 3,5 roku

26. dubna 2024  6:20

Ruský vojenský soud odsoudil žákyni desáté třídy, sedmnáctiletou Ljubov Lizunovovou ke 3,5 roku...

Zavolíme! Kandidáti do eurovoleb se utkají v debatě vysílané i studentům škol

26. dubna 2024  5:42

Šest kandidátů pro volby do Evropského parlamentu přijalo účast v debatě Zavolíme!, která bude...

Další případ zpožděné dodávky zbraní. Česká firma se soudí na Ukrajině

26. dubna 2024

Premium Vztahy mezi Českem a Ukrajinou nejsou vždycky idylické. Svědčí o tom soudní spor, na který narazila...

Světlušky mění válčení ve městech. Nové drony snížily počet padlých Izraelců

26. dubna 2024

Premium Jen několik decimetrů velký přístroj může znamenat revoluci městské války: minivrtulník, který...

  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3764x
Pavel Drobil se narodil 18.10.1971. V roce 1995 ukončil studium na Masarykově Univerzitě v Brně, na fakultě právní. V roce 1998 po složení advokátní zkoušky se věnoval advokacii se zaměřením na obchodní právo. V roce 2000 Pavel Drobil vstoupil do ODS. O dva roky později se stal členem zastupitelstva města Bohumín. Od roku 2004 až do roku 2008 byl členem zastupitelstva Moravskoslezského kraje, kde pracoval jako náměstek hejtmana kraje.V současnosti je volebním lídrem ODS v Moravskoslezském kraji pro parlamentní volby

Seznam rubrik